Novosti

Dobrodošli na novu web stranicu Dječjeg vrtića Skradin!
21 lis, 2021

Poštovani roditelji i ostali zainteresirani, s namjerom da rad našega vrtića učinimo što transparentnijim i sve informacije što dostupnijim svima vama koji koristite ili planirate koristiti usluge našega vrtića, nastala je naša web stranica koja će služiti tom cilju.

Ušli smo u novu pedagošku godinu, pomalo neizvjesnu, s organizacijom rada na novo – normalni način, u kojoj nas očekuju brojni novi izazovi.
Nadamo se i vjerujemo kako ćemo, unatoč svim neuobičajenim okolnostima, nastaviti s uspješnim radom, pronalazeći zajedno nove načine kako najbolje zadovoljiti sve dječje potrebe te im omogućiti sretno, razigrano djetinjstvo i neometan razvoj i stjecanje brojnih novih vještina i spoznaja.
Novo vrijeme i ova nova situacija s kojom se učimo živjeti, pokazali su važnost korištenja različitih načina komunikacije kako bismo sve vrijeme ostali u kontaktu i održavali dvosmjernu komunikaciju s našim korisnicima, roditeljima djece.

Svima nama želimo puno uspjeha, zdravlja i dobre volje da iz svake situacije izvučemo ono najbolje, za nas i naše najmlađe!

Zaposlenici
Dječjeg vrtića Skradin

Ostale objave

Najtečaj za prijem radnika na radno mjesto

ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE - 2 izvršitelja (m/ž) za rad u Dječjem vrtiću Skradin, na određeno puno radno vrijeme, u najduljem trajanju do 30. lipnja 2023. godine ODGOJITELJ/ICA PREDŠKOLSKE DJECE - 1 izvršitelj (m/ž) za rad u Dječjem vrtiću Skradin, na određeno...

Izlet za odgojnu skupinu Šišmiši

Izlet za odgojnu skupinu Šišmiši

Dječji vrtić Skradin je 23. svibnja 2022. godine organizirao izlet za odgojnu skupinu Šišmiši. Posjetili smo "kaubojski grad" Buffalo Bill Western City u mjestu Vrsi u Zadarskoj županiji. Djeca su imala priliku vidjeti kako je izgledao jedan grad na Divljem zapadu. Za...

Vodeni tjedan zdravlja u Dječjem vrtiću Skradin

U sklopu projekta "Živjeti zdravo", a u povodu obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) od 4. do 8. travnja obilježava drugi nacionalni Tjedan zdravlja u vrtiću. Tjedan zdravlja u vrtiću, pokrenut radi osvještavanja važnosti...